Naaicursus en naailes

mode-ontwerpster Nina Konstanti Altijd al je eigen kleding willen maken of restylen? Of heb je ooit je eigen mode gemaakt, maar ben je toe aan een opfriscursus? Kom dan naailes volgen bij Atelier Nina in Almere.
Nina is een professioneel mode-ontwerpster, die alle kneepjes van het vak beheerst. Of het nu gaat om: naaien, haken, breien, borduren, patroontekenen, mode-ontwerpen, ze kan het allemaal!

Beginners kunnen bij Atelier Nina een naaicursus volgen. Deze naaicursus is bestemd voor mensen met geen of weinig naaiervaring. Je leert in deze naailessen omgaan met de naaimachine, patronen overnemen, stoflegging, het lezen van beschrijvingen, enkele technische vaardigheden, het maken van eenvoudige kledingstukken en het pimpen van kledingstukken. Verder leer je kijken naar materiaal, kleur en vorm.

Naaicursus beginners

De naaicursus bestaat uit 6 lessen en de kosten zijn € 399,- voor de hele cursus, inclusief BTW, lesmateriaal, koffie en thee. Exclusief stoffen, ritsen, garen, et cetera.
Een les duurt 2 uur en wordt individueel gegeven. Neem gerust contact op voor vragen over bijvoorbeeld aanvangstijden.

Naailes gevorderden

Gevorderden kunnen op afspraak en onder begeleiding van Nina aan hun eigen creaties werken.
Een individuele les, op afspraak, kost €70,- voor twee uur.

Gevorderden zijn degenen die de beginnerscursus hebben gevolgd, of al enige naaiervaring hebben.

Scholen en groepen

Nina geeft ook naailes (kleding maken) op scholen en voor groepen. Wilt je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Contactgegevens Nina Konstanti

Interesse in een van de cursussen? Neem dan contact op met Atelier Nina.

Telefoon: 06-42109690

Bob Marleystraat 19
1311 JC, Almere
KvK: 39083438